Trenomat er mobile scene-elementer med en rekke bruksområder. Til forskjell fra faste scener kan en med Trenomat elementene selv velge størrelsen på ønsket scene etter behov og ønsker, samt enkelt stue de vekk når disse ikke er i bruk.

Trenomat benyttes til en lang rekke formål som scener, podier og amfioppsett for teatergrupper, skolekorps, orkestre, sangkor, foredragsholdere og forskjellig opptredener.

Elementene kan enkelt, raskt og uten verktøy justeres i fire, eventuelt fem, faste høyder etter behov. Elementene kan også leveres med fast høyde dersom en permanent scene ønskes. Hvert element har 2 stk. faste koblingsbraketter en lang- og en kortside. Sammenkoblingen av elementer med samme høyde kobles sammen uten bruk av bolter eller verktøy.

Ramme og ben er produsert av ekstruderte aluminiumsprofiler. Selv med god dimensjonering oppnås lav vekt, kun 45 kg. pr element. Topplaten består av limt (vannfast) stavkonstruksjon med beiset bøk-finér overflate. Da platen er feldt ned i aluminiumsrammen er den godt beskyttet mot slag og påkjenning på alle kanter. Benene er utstyrt med spesielle gummiklosser som sikrer dem mot å gli og samtidig beskytter gulvet. Med sine 8 ben har elementene en meget god stabilitet og vektfordeling.

Trenomat elemntene er godkjent av TÜV, og oppfyller dermed høyeste krav til sikkerhet og kvalitet.

Vi leverer også spesialtraller for transport og lagring av elementene. Med sammenslåtte ben kan hver tralle ta inntil 16 elementer for lagring. Under transport blir dette for tungt, og antallet bør reduseres til ca. 10 elementer.

Vi leverer trapper, 3 delt eller 4 delt, for anvendelse for høyder.

Kontakt oss

 
Adresse

Østre Aker vei 260

0976 Oslo

 
Epost
 
Telefon