...

2009

Stor spredetest i Danmark! Number 1.jpg

I Danmark er det nedsatt et utvalg kalt SUG (SprederUtviklingsGruppe) bestående av representanter fra Vejdirektoratet, de danske kommuner, Sund og Bælt, samt forskjellige konsulentfirmaer. SUG har nylig gjennomført en test av saltspredere ved testsenteret Bygholm i Horsens, Danmark.

…..

Også vinterutvalg fra Norge og Sverige er tilknyttet dette prosjektet, og vi kan derfor snakke om et felles nordisk prosjekt.

…..

Resultatet av testen var at Epoke kom på første plass ved det gjeldende poengsystemet. Øvrige som var med i testen var Falköping, Schmidt/Nido, Kupper-Weiser og SALO.

…..

Epoke A/S er selvsagt veldig fornøyde med dette fantastiske resultatet, og det viser at de senere årenes utvikling for å optimere spredebildet og spredeteknikken er meget fremgangsrik

…..

E. OPEDAL OG SØNNER

Etter å ha fått tilslag på funksjonskontrakten for Indre Sogn valgte E. Opedal og Sønner å kjøpe inn en rekke Epoke maskiner fra oss. Leveransen består av et stort antall tallerkenspredere av typen S-4400 Kombi, flere TKB 12-280 etterhengende spreder,  EpoMix blandeanlegg og EpoMix 20 blandeanlegg.

Samtidig skal vi levere flere Tokvam selvlessende spredere.

Vi gratulerer med funksjonskontrakten og takker for valget av oss som leverandør.

---

TF-ANLEGG AS IMG_8405.JPG

Transportformidlingen i Oslo valgte Epoke maskiner, det vil si oss, som deres leverandør for veivedlikeholdsprodukter i år. Leveransen består av et stort antall tallerkenspredere av den nye typen AST, tallerkenspreder av den nye typen S-4402 høyhastighetsspreder,  TKB 12-280 etterhengende spredere, samt EpoMix 20 blandeanlegg.

Vi takker for bestillingen og håper på en hvit og kald vinter!

---

---

MESTA AS

Mesta AS valgte i år å kjøpe inn flere etterhengende spredere hos oss i år. Hele 20 stk. av typen Epoke TKB 12-280 skal holde veiene på vestlandet frie for is.

Samtidig har de også bestilt tallerkenspredere av typen Epoke S-4400 og  høyhastighetsspreder av typen Epoke S-4402.

...
C. Grindvold A/S
Østre Aker Vei 260
0976 Oslo

Tlf: 22 82 00 00
firmapost@grindvold. no

Åpningstider:
Mandag - fredag
08:00 - 15:30